Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša otvaraju novu sezonu Posle skoro dve godine SubBeerni Centar otvara vrata svog muzičkog i pivskog sveta jedinstvenim koncertom ,,Artan, Miki i Nebojša". SubBeeranje 2021. započinje trostrukom koncertnom atrakcijom: u petak, 17. septembra, sa početkom u 20h u SubBeernom Centru nastupiće Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša. Festivalska atmosfera koja se očekuje u podzemlju Cetinjske 15 nije jedina posebnost nove sezone. SubBeerni Centar je smešten u industrijskom objektu iz 1892. godine i nekada je bio deo kompleksa Bajlonijeve pivare.

Poštujući nasleđe 2017. godine je renoviran u impresivnom industrijskom stilu i postao je najveća pivnica u zemlji, ali i centar najvažnijih kulturnih i koncertnih dešavanja. U tom duhu i kreće nova sezona, SubBeeranje 2021: trostrukim koncertom atraktivnih beogradskih bendova Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša, ali i otkrivanjem do sada neviđenih odaja ovog posebnog prostora u srcu Beograda.  

"Ako ste mislili da ste videli sve kutke SubBeernog Centra - niste još, ali hoćete u petak, 17. septembra. A Artan, Miki i Nebojša biće tu da taj dan učine nezaboravnim", poručuju iz SubBeernog Centra.

Ulaznice za ,,Artan, Miki i Nebojša: SubBeeranje 2021" dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), svakog dana od 13 do 21h.

Pretprodajna cena je 1.000 dinara.

Ulaznice će na veče koncerta koštati 1.200 dinara.  

 

 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..