"Nisam vas čuo dugo, prijatelji stari, kako je napolju drugari?" stihovi su kojima grupa Mortal Kombat započinje svoj aktuelni singl ,,Zatvor". Odgovor na ovo pitanje konačno će dobiti uživo u bašti KST-a u dva navrata - 26. i 27. avgusta. Brojna publika Mortal Kombata je prvi put u 12 godina negovanja ,,antievrovizijske tradicije" ostala uskraćena za Antievrovizijski koncert, i to sticajem okolnosti koje se tiču globalne zdravstvene situacije i nepremostivih izazova sa kojima se susreću organizatori masovnih skupova, koncerata i festivala.

Ipak, bend je našao rešenje da izađe iz koncertnog ,,zatvora" i Beograđanima i svim gostima svog grada prirediće dvostruki šou: i 26. i 27. avgusta u kultnoj bašti Kluba studenata tehnike.

,,KST nam je izašao u susret i pomogao da se ipak podružimo uživo sa vama. Zbog ograničenog kapaciteta bašte kluba sa jedne, i velikog interesovanja za koncert sa druge strane, omogućeno nam je da nastupamo dva dana zaredom. Broj ulaznica je ograničen i zbog toga savetujemo sve ljude koji žele da dođu, da kupe svoje ulaznice na vreme", kazao je Miloš Kričković Kriki, frontmen Mortal Kombata.

Dnevne ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 900 dinara, dok će na veče koncerata, ukoliko ih bude ostalo, koštati 1.200 dinara.

Pretprodajna mesta su:

- KST (Bulevar kralja Aleksandra 73): radnim danima od 17h do 20h i u večernjim terminima žurki, a subotom od 12h do 00h

- Felix Shop (TC Sremska, I sprat): radnim danima od 12h do 20h, subotom od 12h do 16h.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..