Ako ste ostali bez karata za rasprodati koncert Nikole Vranjkovića u Kombak Dvorani ili jedva čekate da ponovo uživate u nastupu jednog od najvećih savremenih autora na rock sceni, imaćete priliku da uživate u tročasovnom koncertu Nikole i njegovog benda u Božidarcu, i to baš u petak 13. marta. Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine.

Posle raspada matičnog benda objavio je mini album “Bremeplov” (2014) i dvostruki album “Veronautika” u novembru 2017. Uz Vranjkovića nastupa i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijaturu.

Zagrevanje uz nastup američko srpskog benda The Red Step. Ako želite da saznate kakav muzički uticaj ima Beograd na jednu od potpora čuvene nezavisne izdavačke kuće "Touch & Go Records" – The Black Heart Procession , imate priliku da čujete i vidite The Red Step, nastao u Beogradu uz pomoć lokalnih legendi. Američki vocal i gitara, uz balkanske bubnjeve, bas i klavijature. Tobias Nathaniel uspeo je da, malo do znatno, ubrza tempo u odnosu na svoje kompozicije sa The Black Heart Procession. U Beogradu mu se pridružuju bubnjar Vladimir Markoski (Andre Williams, NBG, Kazna za uši,) i Boris Eftovski i Rudolf Cibulski (Kazna za uši).

Karte u pretprodaji 1.000 RSD u Felix Shop-u I Božidarc kafeu dok će na ulazu koštati 1.200 RSD

Ulaz I blagajna se otvaraju u 20h, The Red Step nastupaju od 20:20 dok će Nikola Vranjković sa svojim bendom svirati od 21h do ponoći.

Foto: Nemanja Đorđević

<<  Decembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..