Ova nedelja u Le Studio teatru je posvećena muzici. Pozivamo vas na naše jam session-e, a vi izaberite koji vam muzički pravac više prija. U sredu 27.11. očekuje vas Jazz jam session na adresi Poenkareova 26 sa početkom u 21h. Le Studio teatar u saradnji sa studentima Fakulteta muzičke umetnosti u sredu 27.11.2019. organizuje događaj posvećen ljubiteljima jazz muzike. Ideja ovog okupljanja je zbližavanje i međusobno upoznavanje mladih muzičara iz Beograda i šire. Srede su u Le Studiju namenjene za Jazz jam session, jedan kvalitetan i drugačiji muzički program u kojem će publika moći redovno da uživa.

Le Studio host quintet 1 ili 2, kojeg preteženo čine studenti sa jazz odseka FMU-a, otvara događaj u 21h sa setom od sat vremena u sklopu kog će izvoditi izabrane numere. Svako ko voli ovaj tip muzike pozvan je da uživa u njoj, ali i da svira sa nama, jer od 22h se nastavlja jam!

Muzičari koji su zainteresovani da podele sa nama svoj entuzijazam i ljubav prema jazz-u slobodni su da se prijave na Facebook grupu „Le Studio Jazz jam session project“ gde će dobiti sve potrebne infromacije o pravilima igre. Ukoliko ste ljubitelj jazz-a i volite da stvarate muziku u jam konceptu, potrebno je samo da ponesete dobru energiju i dođete!

Cena ulaznice za publiku iznosi 300 rsd, a ukoliko ste student uz index/knjižicu ostvarujete popust i cena karte iznosi 150 rsd. Muzičarima ide sav prihod od ulaznica. Ulaz ne plaćaju muzičari koji su se prijavili i učestvuju u Jazz jam session-u.

U petak 29.11.2019, nastavljamo da jammujemo. Posle male pauze, ponovo je na repertoaru naš standardni jam session sa početkom od 21h.

Svaki muzičar i ne-muzičar je pozvan da svira, razmeni ili samo sluša, u priijateljskoj atmosferi Le Studija. Osećajte se slobodno da ponesete svoje instrumente ili da koristite one koji su vam na raspolaganju. Od fanka do prog roka, od vorlda i džeza do hiphopa, pridružite se i učestvujte u interesantnom muzičkom okupljanju. Podelite svoje muzičko iskustvo i uticaje sa ostalima u spontanoj zajedničkoj kreaciji.

Vaš Le Studio

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..