Jazz jam session je i ove srede, 13.11.2019., u Le Studio teatru na adresi Poenkareova 26 sa početkom u 21h. Le Studio teatar u saradnji sa studentima Fakulteta muzičke umetnosti u sredu 13.11.2019. organizuje događaj posvećen ljubiteljima jazz muzike. Ideja ovog okupljanja je zbližavanje i međusobno upoznavanje mladih muzičara iz Beograda i šire. Srede su u Le Studiju namenjene za Jazz jam session, jedan kvalitetan i drugačiji muzički program u kojem će publika moći redovno da uživa.

Le Studio host quintet 1ili 2, kojeg preteženo čine studenti sa jazz odseka FMU-a, otvara događaj u 21h sa setom od sat vremena u sklopu kog će izvoditi izabrane numere. Svako ko voli ovaj tip muzike pozvan je da uživa u njoj, ali i da svira sa nama, jer od 22h se nastavlja jam!
Muzičari koji su zainteresovani da podele sa nama svoj entuzijazam i ljubav prema jazz-u slobodni su da se prijave na Facebook grupu „Le Studio Jazz jam session project“ gde će dobiti sve potrebne infromacije o pravilima igre. Ukoliko ste ljubitelj jazz-a i volite da stvarate muziku u jam konceptu, potrebno je samo da ponesete dobru energiju i dođete!

Cena ulaznice za publiku iznosi 300 rsd, a ukoliko ste student uz index/knjižicu ostvarujete popust i cena karte iznosi 150 rsd. Muzičarima ide sav prihod od ulaznica. Ulaz ne plaćaju muzičari koji su se prijavili i učestvuju u Jazz jam session-u.

U subotu veče, 16.11.2019. u 20h ćete imati priliku da pogledate dobro uigrani tim predstave Istrajnost na adresi Poenkareova 26.

Reditelj Žan Batist Demarinji bavi se temama emigracije i potrage za boljim životom, u konkretnom i simboličkom smislu.Tekst je nastao tokom proba, pri čemu su glumcima bile zadate teme i situacije iz drame „Parobrod istrajnost“ Šarla Vildraka koji je poslužio kao polazište.

„Iz jedne u drugu sezonu jače istrajavamo uz jednu od naših najdražih predstava, koja je proistekla iz kolektivne produkcije, predstavom Istrajnost. “ poručuju iz Le Studija.

Vaš Le Studio

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..