Ove subote, 05. oktobra u Božidarcu će nastupiti jedan od najstarijih Hip Hop bendova sa naših prostora, legendarni Straight Jackin. Ovo je retka prilika da se ovaj bend čuje uživo u Beogradu jer Jugoslav Petrović, vođa i idejni tvorac benda već dugo živi u Sankt Petersburgu gde ima privatno pozorište i bavi se režijom. Na ovom koncertu Straight Jackin će pored svih hitova iz svoje 26 godina duge karijere izvesti i nekoliko novih pesama koje spremaju za novi album. Ovoga puta Jugoslav je rešio da napravi pravi Old School Hip Hop spektakl pa će iste večeri u Božidarcu nastupiti i Juice (član legendarnih Full Moon & 93 Fu Crew) koji će ovom prilikom imati nastup prvenstveno baziran na pesmama sa njegove triologije "Hiphopijum".

Još jedna ekskluziva je prvi nastup benda S.K.I.D.S. posle 20 godina u Beogradu. Ova grupa je još davne 1997, objavila svoj debi album "Legenda ponovo jaše", jedno od prvih rep izdanja u Srbiji. Vođa ovog benda MC Scar već godinama živi na Malti i zbog ovog nastupa dolazi u Beograd.

Za sam početak večeri i zagrevanje publike imaćemo priliku da čujemo mladu Natalee koja je ove godine bila finalista Bunt Rock Festivala.

Karte se mogu nabaviti po ceni od 500 dinara u Felix Shopu, TC Sremska i Božidarac kafeu dok će na ulazu na koncert cena karte biti 700 dinara.

Više informacija na Facebook eventu: Straight Jackin + Juice // Božidarac // 05. oktobar 2019.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..