Najveća italijanska pop zvezda Eros Ramazzotti, čiji beogradski koncert 24. septembra u „Štark areni“ s nestrpljenjem iščekujemo, predstavio je numeru „Siamo“ („Mi smo“), četvrti singl sa aktuelnog albuma “Vita ce n'è”. Večiti romantik koji decenijama neodoljivo šarmira žene svih doba širom planete posvetio je ovu pesmu svojoj životnoj ljubavi, supruzi Mariki Pelegrineli.  Posle uspeha naslovne numere “Vita ce n'è” koju je napisao još jedan italijanski velikan Jovanotti, zatim i svetskog hita sa sa Luisom Fonsijem “Per le strade una canzone” i prelepe balade „In Primo Piano“, Eros je sad izdvojio numeru za koju je posebno emotivno vezan. 

Sa Marikom je počeo da se zabavlja 2009, a tajno su se venčali pet godina kasnije. Kruna njihove ljubavi su dvoje dece. Eros se viziji svoje drage prepustio i u poslu – Marika je osmislila vizualni identitet njegove aktuelne turneje.
 
Novi, četrnaesti studijski album Ramazzottija, objavljen u novembru 2018, već je dostigao platinasti tiraž. Promoviše ga na turneji gde će obići više od 30 zemalja na pet kontinenata, i održati preko 90 koncerata. Impozantnih 550.000 ulaznica za ove nastupe je već prodato, a u prvom delu evropske turneje Eros je već održao nekoliko spektakularnih koncerata koji su bili rasprodati.
 
Na veliko zadovoljstvo publike u Srbiji, treći deo turneje, kako je Eros zahtevao, počeće u Beogradu, na istom mestu gde je napravio spektakl  za pamćenje pre 10 godina.
 
Ulaznice za koncert Erosa Ramazzotija 24. septembra su u prodaji putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs.
 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..