Splitski sastav Azil, dva dana posle svog nastupa u Sava Centru u okviru koncerta „Indexi i prijatelji“, predstaviće se beogradskoj publici u klupskoj atmosferi. U klubu Danguba, Ćirila i Metodija 2 u sredu 23. marta 2016. sa početkom u 22h, AZIL će promovisati svoj autorski rad, ali će se na repertoaru naći i pesme legendarnih Index-a, ali i popularni rock klasici poput obrada The Rolling Stones-a i Queen-a. Kao specijalni gost za bubnjevima nastupiće i Peco Petej (Indexi, Time).


Azil je splitska grupa osnovana 2011.godine s ciljem promovisanja i stvaranja muzike na tragu nikad zaboravljanih rock korena kao i promovisanja stila života obeleženog slobodom, tolerancijom i nezavisnošću.

 

„Velika nam je čast biti dio velikog projekta ''Indexi i prijatelji'', te u sklopu te turneje, dva dana poslije Sava Centra nastupoćemo u ''Dangubi'' i imat ćemo priliku po prvi puta pred beogradskom publikom prezentirati repertoar autorskih pjesama, ali i obrada nekih starih rock klasika, a pridružit će nam se i poseban gost na bubnjevima Petar Peco Petej (Indexi, Delfini, Time...)“ izjavio je Miro Morović, gitarista Azila.
 
Ulaz je besplatan

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..