Kantautorka Ana Ćurčin će u petak, 18. marta, sa Bendom nastupiti u zgradi Bitef teatra – u klubu „Soul Society“. Njenu muziku koja je istovremeno nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična i leluja kroz indie-rock i folk, koketirajući sa ambijentom i bluzom, upotpuniće vrsni muzičari: Goran Antović, Marko Cvetković, Blagoje Nedeljković i Tomo Benzon. Ana Ćurčin je rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, koja živi i radi u Beogradu.

 

 

Aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani.

 

Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend (Goran Antović, Marko Cvetković i Blagoje Nedeljković, kasnije im se priključuje i gitarista Tomo Benzon).

 

U januaru 2016. godine objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom „Sketches of Belonging”, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme „Remain Calm“ i „Unknown“. Veliku pažnju javnosti izazvala je saradnjom sa tradicionalnim Ansamblom Kolo i pesmom „Lastavice, lasto“ koja je objavljena krajem leta prošle godine.

 

Nastup u klubu „Soul Society“ zakazan za 18. mart, počeće u 22 časa, a ulaznice će moći da se kupe na ulazu po ceni od 400 dinara.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..