Leila Records (Kralja Petra 41) Vas poziva na koncert švajcarsko-francuske grupe CARROUSEL u nedelju, 27.03. u 21h. Ulaz je slobodan! Duo CARROUSEL ne vezuje samo muzika, već i divna ljubavna priča! Sve je počelo u kafeu na jugu Francuske gde je Leonard Gogniat iz Švajcarske sedeo sa svojom harmonikom. Odjednom je u blizini čuo muziku. Prateći zvuk, na terasi preko puta je video francusku lepoticu Sophie Burande sa njenim instrumentom. Za oboje je to bila ljubav na prvi pogled. Ili je to ljubav na prvi zvuk?

 

L Euphorie je naziv novog albuma CARROUSEL-a, a euforija je prava reč za njihovu muziku. Zajedno sa francuskim producentom Jean-Louis PIEROT, koji je sarađivao sa velikim imenima kao što Bashung ili Etienne Daho, 13 svojih divnih i bogato različitih pesama su snimili u Parizu. "On nam je dao energiju za stvaranje novog zvuka. A ipak CARROUSEL je ostao dosledan sebi, iako je zvuk malo svežiji i življi nego ranije."

 

Više od svega, CARROUSEL voli da bude na sceni, jer njeni članovi vole direktan kontakt sa publikom. I nakon odsviranih preko 450 koncerata u Švajcarskoj i inostranstvu na mestima u rasponu od malih klubova do velikih otvorenih prostora, CARROUSEL nastavlja da zadivljuje publiku na svakom koncertu.

 

"Muzika je opojna, onda se smiri, pa nas vodi u još veće visine. Mogli smo nazvati ovu ploču i "Roller Coaster ", jer sviramo za to osećanje, za ovaj san."

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..