Petu sezonu Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac svečano će otvoriti Del Arno Band u subotu, 17. oktobra. I prethodna je startovala rasprodatim koncertom Del Arno Band-a, propovednika ljubavi i pozitivne energije! Dva i po sata najiskrenijih emocija pokazalo se kao savršen način da se otvori novo izdanje jedne od omiljenih muzičkih manifestacija. A dobar recept, ne treba menjati!

 

"Del Arno Band će sa velikim zadovoljstvom ponovo otvoriti sezonu Vračar Rocks festivala u Božidarcu, jednoj od najlepših, još uvek aktivnih koncertnih dvorana u Beogradu. Naše druženje prošle godine donelo nam je svima, i grupi, ali i ekipi iz Božidarca, jednu dobru i sadržajnu sezonu. Zahvalni smo što kao i mi, i organizatori Vračar Rocks festivala smatraju da ovo izvanredno iskustvo valja ponoviti - ako ništa drugo, ono radi uroka", kazao je Jovan Matić, frontmen D.A.B-a.

 

Del Arno Band-u će se na sceni Božidarca pridružiti Besne Gliste i upotpuniti reggae doživljaj koji nas očekuje u Radoslava Grujića 3. Sveži zvukovi, oštre lirike, jaki i upečatljivi ritmovi, a pre svega dobar scenski nastup je ono što Besne gliste čini posebnim i prepoznatljivim.

Ulaznice za otvaranje pete sezone Vračar Rocks festivala dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

 

,,D.A.B je tu da spaja... i ovoj priči nema kraja..." jer ovo je tek početak nove sezone Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac, čiji su organizatori za oktobar već najavili niz zanimljivih koncerata. Već u petak, 23. oktobra, u Božidarcu će nastupiti Grupa Ti i regionalna atrakcija koja nam stiže iz Zagreba - Miki Solus.

<<  Februar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28      

Putopisi, Intervjui..