Leila Records and Books (Kralja Petra 41) u subotu, 04. jula, slavi treći rođendan! Tim povodom dajemo specijalne popuste na sve ploče, cd-ove i knjige, a od 19h na gramofonima nastupa DJ Coba, legenda beogradskog DJ-inga i majstor za dobru atmosferu. Leila je otvorena u julu 2012. godine kao prodavnica gramofonskih ploča i prateće opreme, art galerija i mesto različitih kulturnih dešavanja. Ugostiteljski deo je došao kasnije kao dopuna i servis prvobitnom konceptu.

 

 

Ideja je posledica hobija i interesovanja vlasnika i rezultat uvida u činjenicu da u Beogradu, kao velegradu, ne postoji  jedno ovakvo mesto.  Zahvaljujući svom originalnom konceptu Leila je za kratko vreme postala kulturna i turistička atrakcija Beograda.  

 

Srećni smo što već tri godine opstajemo kao oaza kulture u centru Beograda – mini kulturni centar vođen isključivo ličnim entuzijazmom i beskompromisno nezavisan. Umetnici koji ovde izlažu i nastupaju, kao i sami gosti i ljudi koji ovde rade, svojom kreativnom energijom daju dušu Leili. Ponosni smo što smo do sada ugostili preko sto umetnika različitih profila iz Srbije i Evrope, od kojih su se mnogi kod nas prvi put predstavili beogradskoj publici.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..