Nemački hitmejker i kultni voditelj MTV Dancefloor Chart emisije Tom Novy, prihvatio je poziv da nastupi na Ušću posle koncerta Robija Vilijamsa u okviru velike Get EXcITed žurke! U duhu čuvenog Robijevog hita „Rock DJ“, velika proslava posle koncerta na Ušću sadržaće neke od najsvežijih house numera danas, ali i klasičnih Novijevihhitova „Your Body“, „Now or Never“, „I Rock“, „Without Your Love“, „Superstar“ i brojnih drugih singlova sa vrha svetskih dens lista.

 

Koncert Robija Vilijamsa počinje u 21:30, a kako najavljuje pevačev menadžement planirana je set lista sa ovogodišnje turneje u prosečnom trajanju od preko 100 minuta apsolutnog audio-vizuelnog spektakla, sa čak 20 članova Robijevog pratećeg benda na sceni!Mnogo muzičara na sceni pojaviće se već od 20 časovatokom pravog zagrevanja za Robijev koncert, a umesto klasične predgrupe, najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu doneće istoimeni segment uživo! Jedan od najtražnijih cover bendova u regionu Perpetum Mobile, koji su već zagrevali zvezde kao što su CeeLo Green i Jamiroquai, izvodiće najveće hitove ovogodišnjih izvođača Exit i Sea Dance festivala, kao što su Faithless, Emeli Sande, The Prodigy, Manu Chao, John Newman, Capital Cities, Milky Chance, Clean Bandit i drugi.

 

Specijalni gosti Exit Avantura Live, muzičkog zagrevanja za Robijev koncert na Ušću, biće i naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji Bojana Stamenov, te finalisti regionalnog X Factora! Za sam kraj Exit Avantura Live segmenta čuva se specijalno iznenađenje, kratki nastup jedne svetske muzičke senzacije, koja će izvesti obradu jednog od najvećih hitova ovogodišnjih hedlajnera Sea Dance festivala!

 

Za samo sedam dana na beogradskom Ušću, 17. juna, svetska muzička ikona Robi Vilijams, održaće koncert decenije, a pripreme za ovaj muzički spektakl u završnoj su fazi. Za njegovu realizaciju pobrinuće se čak 120 ljudi iz Robijevog tima koji u Beograd stiže dva dana ranije. Na Ušću se postavlja bina široka čak 60 metara, opremljena savremenom audio-vizuelnom tehnikom i scenografskim elementima, koji na Ušće dolaze u preko 30 kamiona! Zbog velikog interesovanja, na Ušću se gradi i dosad najveća tribina za sedenje od 4.000 mesta, kao i najveća VIP zona ikad sa preko 1.500m2 sa separeima, barskim stolovima i osobljem.

 

Ono što fanove Robija Vilijamsa posebno raduje, izbor je njegovih najvećih hitova, koje na ovoj turneji, prvi put ikad, izvodi baš sve: „Angels“, „Feel“, „Millennium“, „Rock DJ“, „Road to Mandaley“, „No Regrets“, „Kids“, „Bodies“, „Candy“, „Tripping“, „Monsoon“, „Come Undone“, „Better Man“, „Supreme“, „She’s the One“ i mnoge druge.Pravi Robijev mjuzikl krase kratki muzički citati, a posebno mesto na set listi u ovom muzičkom spektaklu zauzimaju obrade legendarne grupe Queen „We Will Rock You“ i „Bohemian Rhapsody“, potvrdivši svetu da je dostojan naslednik velikog Fredija Merkjurija!

 

Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit pred apsolutnom rasprodajom i košta 8.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..