Grupa Ti će u petak 12. juna na Miksalištu održati koncertnu promociju albuma "Život u dvoje”. Zbog velikog interesovanja publike, koje prevazilazi kapacitet prostora gde je koncert inicijalno bio planran, KC Grad i Ti sele promociju albuma u komšiluk. Koncert će početi tačno u 20:30h, jer bend planira početak konceta uz zalazak sunca.


Premeštanje koncerta na Miksalište je sladak problem - sa jedne strane smo srećni što postoji interesovanje za našu muziku, ali nam je u isto vreme žao što nećemo svirati u bašti KC Grada. Imali smo sreće da su nam dragi ljudi iz Miksališta izašli u susret i omogućili da svi zainteresovani mogu da nas vide” objašnjava Ilija Duni razloge za selidbu koncertne promocije.

 

Kao gosti će od 19:00h nastupiti novoformirani bend Telegram, dok kanadsko-srpska elektro-pop atrakcija Ensh kreće u 19:45h.

U okviru najave koncerta, bend objavljuje novi singl i spot za pesmu ,,Sve uz put mi je”. Video potpisuje Katarina Mutić, iza koje stoji mlada produkcijska kuća  "Četvrtak”. 

 

Ulaznice za koncert 12. juna dostupne su po pretprodajnoj ceni od 400 dinara i mogu se kupiti u KC Gradu, kafeu Šikaric a (Skadarska 22) i na svim prodajnim mestima Gistix, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.


Važna napomena: Ulaznice koje su već kupljene za koncert grupe Ti u KC Grad važe za Miksalište!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..