U utorak 2. juna, 20h - Muzičari, improvizatori, eksperimentalisti, štreberi i ludaci, pridružite nam se! Pedala 2 je nastavak priče koja je svoj život započela u aprilu ove godine zahvaljujući najhrabrijim entuzijastima svih spavaćih soba i teži da postane pravo takmičenje u stvaranju i oblikovanju najluđih zvukova koji nastaju kombinacijom baš tvojih pedala i efekata. Pedala je veče sirove improvizacije, razmene energije i potencijalno nezamislive kreativnosti i nastavlja se u utorak, 2. juna u Kc Grad, sa početkom od 20h.


Na tebi je da odabereš ulazni signal, bila to gitara, sint, mic, semp sa moba, gong, truba ili gole ruke, a jedini uslovi su da nema komjutera i da sve ide na živo!


Prikaži šta znaš u žanrovski neodređenom, ukusno neukalupljenom, i pre svega potpuno slobodnom nastupu koji će ocenjivati naš stručni žiri (TBA).


Prijave sa imenom, prezimenom, umetničkim imenom, opremom koju donosite, opremom koja vam je eventualno potrebna i ako imate i linkom ka nekoj pesmi ili radu koji bi nas približio vašem stvaralaštvu šaljite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..


Spisak učesnika i nagrade biće naknadno objavljene!


Satnica:


19.00 - registracija učesnika i setup
20.00 - vrata
21.00 - takmičenje
23.00 - proglašenje i nastup pobednika

Ufur 200 kinti, za učesnike free.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..