Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vass poziva na DJ nastup Lebowski vinyl session u petak, 10.aprila u 22h. Ulaz je slobodan! Igor Popović - Lebowski je strastveni kolekcionar, entuzijasta, clubber, istinski zaljubljenik u muziku, pogotovo eru 70tih godina, funk i disco pokreta u to doba. U dvadesetogodišnjoj kolekciji poseduje širok spektar pravaca, od house i acid numera, teške ritmike techno žanrova, starih i prašnjavih funk i disco ploča i diskova, jazz-a, varijacija postprodukcijskih disco edita, eksperimentalne muzike, ex yu pop & post disco, pa čak i hard core i punk pravaca.


Jedan od dvojice autora Some other Soul radio emisije na Bton internet radiju, koja je imala za cilj prezentovanje i afirmaciju, po njegovom mišljenju, zapostavljene organske muzike.


Kako sam voli da navede, njegova muzika se može svrstati pod odrednicu groove, od eklektičnih pravaca soul funk i disco muzike sa primesama house zvuka, oštra i senzualna, u isto vreme raritetna i postavljena kao ultimativni kriterijum.


U zavisnosti od publike, mesta i samog kluba, ne retko se dešava da napravi izlet u electro i nujazz  sa osnovnom željom - da natera ljude na ples...

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..