Svoj prvi koncert ikada Deca apokalipse održala su u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu, u januaru 2014. godine. Od tada je prošlo samo godinu veoma uspešnih i burnih dana za Decu Apokalipse! Novu energiju koju su akumulirali od publike širom zemlje, a koja je vrlo brzo prepoznala kvalitet ovog benda, podeliće sa posetiocima Božidarca u petak, 27. marta!

 

Debi izdanje Dece apokalipse, ,,Era papirnih grobova", privuklo je pažnju velikog broja ljubitelja čvršćeg zvuka, a kritika im je i te kako bila naklonjena!

 

Originalan pristup stvaralaštvu ova osmorka koju čine muzičari iz Valjeva, Trstenika, Užica i Beograda najbolje je prezentovala spotom za pesmu ,,Ko pobeđuje". Video čine snimci ljubitelja benda iz raznih zemalja, kao i kadrovi sa mnogim poznatim licima iz bendova sa domaće underground scene, poput Iskaza, D Zoo, Proje, Infesta, grupe Siempre Peligroso, Ućuti Pas, Sicksoul, Škaba, Bombardera, sastava Downstroy, The Bridge…

 

Deca Apokalipse neumorno nastupaju ali i snimaju nove pesme. Prvi singl sa novog albuma, pesmu ,,Blok 12, zgrada 44’’, upravo su plasirali, a beogradska publika čuće je premijerno live ovog petka, 27. marta!

 

Sa Decom Apokalipse na Vračar Rocks festivalu nastupiće i pančevački Iskaz u izdanju u kojem do sada nismo bili u prilici da ih vidimo. Iskaz je pored autentičnih autorskih ostvarenja poznat i po saradnji sa mnogim izvođačima sličnih ideja od kojih se posebno izdvajaju Marčelo i Filter i, Bane Sunshine, Elemental, Kojot, Struka, Skaj Vikler, Timbe, Bvana, Mikri, Kandžija, Ajs Nigrutin, Ritam Nereda, Riot 87, Suid  - najznačajnija imena regionalne hip hop / hard core scene!

 

Deci Apokalipse i Iskazu pridružiće se i sastav Mr Rabbit za koji kažu da je jedinstveni primerak alternative hip-hop/fusion žanra.

 

Mr Rabbit su upravo objavili spot za pesmu ,,Magla", kojim najavljuju svoj prvi beogradski nastup - u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, 27. marta.

 

Veče puno iznenađenja i žestoke svirke - u petak, 27. marta, na Vračar Rocks festivalu!

 

Ulaznice su distupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 300 dinara, dok će na ulazu u Božidarac koštati 400 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..