Leila Records and Books (Kralja Petra 41) Vas poziva na nastup grupe NO!Mozzart u subotu, 21.02. u 21h. Ulaz je slobodan! Akustično-električni dvojac iz Zagreba koji se pretežno kreće u vodama world muzike sa fuzijom uticaja iz elektro, pop i rok žanrova. Gitara, kahon, vokal, perkusije i loop/efekti čine zvuk ovog dua nesvakidašnje punim, prijatnim za uho, pogodnim za lagani ples ali ne i obavezno.


Genre: true, gypsy, acoustic, experimental, BALKAN, post classical.

 

NO! Mozzart je pomalo zaluđen Beogradom i njegovom energijom . . . Živi u svijetu mašte od danas do sutra . . .  Plan  je početi aktivnije svirat po Balkanu i van granica našeg patetičnog univerzuma. Bukvalno u suštini granice ne postoje, ali svakako smatra da je granica između crne i bele boje neizmjerno crvena. I naravno sloboda postoji, ali samo u filmovima, duši, tijelu i umu svih nas promatrača.

 

NO!Mozzart je nakon dugog lutanja otišao na session u Šum , okružen majkom prirodom i Samoborskim gorjem  pod radnim nalogom „IN THE WOODS“ ... tokom 2 meseca rada snimljena su dva albuma ; NO!Mozzart (acoustic) i NO!Mozzart (band) . . . Oba albuma ugledat će svijetlo dana u 3. mesecu 2015.

 

NO!Mozzart is part of :
ParsPetrosa  /  Tannu Tuwa /  Mutant Cutz

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..