Zabranjeno pušenje će predstojećeg vikenda nastupiti u Novom Sadu. Održaće koncert u klubu The Quarter gde će brojnim fanovima u subotu, 21. februara, prirediti R'n'R spektakl povodom proslave 30. rođendana albuma ,,Das ist Walter". Specijalni gosti na koncertu biće grupa Zbogom Brus Li. Podsećamo da je bend predvođen harizmatičnim Sejom Sexonom u srcu Vojvodine nastupio pre tačno dve godine.

 

Bio je to koncert za pamćenje! Članovi Zabranjenog pušenja i dalje pamte energiju koju su tom prilikom razmenili sa publikom, a Novosađani njihov nastup još uvek prepričavaju kao jedan od najboljih rock događaja održanih u ovom gradu.

 

Za prethodni koncert Zabranjenog pušenja tražila se karta više, zato organizatori toplo preporučuju svim zainteresovanima da svoje ulaznice nabave na vreme.

 

Ulaznice su dostupne po ceni od 1.000 dinara na svim GigsTix prodajnim mestima. Ukoliko ih ostane, na ulazu u klub, na veče koncerta, karte za koncert Zabranjenog pušenja koštaće 1.200 dinara.

 

Koncert koji je Zabranjeno pušenje trebalo da održi u petak, 20. februara, u Požarevcu, u klubu KB, odložen je do daljnjeg zbog iznenadne bolesti vlasnika kluba. Povraćaj novca za kupljene ulaznice vršiće se u Jazzanova caffe-u. Zabranjeno pušenje želi brz oporavak vlasniku kluba KB!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..