Indie pop trio koji heavy metal i metal hitove presvlači u sanjivu, akustičnu odoru prvi put u Zagrebu! VINTAGE INDUSTRIAL BAR / petak 13. veljače! / 21:00h / ULAZ  DO 22 h BESPLATAN, nakon toga 20 kn i 10 kn za studente JEDNIM KLIKOM DO SVIH DOGAĐANJA - Driving Mrs. Satan, sanjivi indie pop trio prvi put u Zagrebu. Vintage Industrial Bar, petak 13. veljače!

 

Na samom početku bio je metal, heavy metal, a onda se prije troje mladih talijanskih glazbenika oformilo u Driving Mrs. Satan. Novonastali trojac zavirio je u bogatu heavy metal riznicu pa izabrao hitove i ostale pjesme koje najviše vole te im ‘’omekšao’’ dušu prearanžiravši ih u folkysh stil.

 

Tako su pjesme bandova Black Sabbath, Metallice, Iron Maiden i mnogih drugih metal velikana presvučene u novo ruho krenule u novi život; one su u izvedbi trija Driving Mrs. Satan snenije, nježnije, glavnu ulogu preoteli su ženski vokali i akustična gitara u tihoj pratnji basa. I, zvuče nevjerojatno dobro i uvjerljivo.

 

Driving Mrs. Satan prvi put dolaze u Hrvatsku, u Zagreb, u Vintage Industrial Bar, u petak 13. veljače i idealan su bend koji će vas nakon ponoći uvesti u Dan zaljubljenih.

 

Ulaz na koncert se naplaćuje od 22 sata, 20 kn te 10 kn za studente. Početak programa 21 sat, koncerta 22:30 h
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..