Mangroove bend će nakon višemjesečne koncertne stanke stat ponovno na stage, u petak 30. siječnja u zagrebačkom klubu Jiggy Bar. Ekelktičan i milozuvčan, zagrebački bend Mangroove koji je svoju kvalitetu potvrdio dvama sjajnim albumima te nekolicinom singlova skinutih s njih nastupit će u petak 30. siječnja u još uvijek friško otvorenom klubu ‘Jiggy Bar’,  smještenom u Brozovoj ulici. Ulaz na koncert je slobodan.

 

Mangroove, bend okupljen oko tandema Željka Veverec - Toni Starešinić, prisutan je na sceni od 2003. godine te je od tada do danas objavio dva studijska albuma ‘Svijet za nas’ i ‘Put na mjesec’.  Albumi su iznjedrili nekoliko singlova uspješnika, no ‘Radio’, ‘To se smije’ i ‘U životu je važno’skinuti s ‘Puta na mjesec’ načulili su uši sire glazbene publike.

 

Od posljednjeg izlaska albuma, Mangroove su do danas objavili još dva singla i video spota; ‘Sami’ sniman uz produkcijsku podršku Zvonimira Duspera Dusa, te još uvijek u zamahu ‘Ljubavna’.

 

Oba navedena singla zapravo su najava trećeg studijskog albuma koji će Mangroove objaviti tijekom 2015. godine.

Kako uživo zvuči majstorski splet soula, neo-funka i popa ovih istinskih zaljubljenika u glazbeni svijet u kojem obitavaju možete besplatno poslušati u četvrtak 30. siječnja s početkom u 22:00 sata u Jiggy Baru te u petak 23. siječnja u 10:00 ujutro u emisiji ‘Iskopčani petak’ na Radio Studentu

 

Svi albumi i singlovi Mangroove dostupni sun na Deezeru 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..