U KC Grad 17.01.2015. od 9:30h - STARI HITOVI ali i NOVE, nikad izvedene pesme. Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine.

 

Prvi album, "Radost svakom domaćinstvu" snimaju tokom 2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću Odličan hrčak. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio i TV listama.


"Prava stvar" je ime drugog po redu albuma koji je snimljen i ovog puta u studiju Digimedia, sa producentom Borisom Mladenovićem a objavljen je 2012. godine. Album sadrži 11 novih pesama i predstavlja, po rečima autora, punokrvnu rokenrol ploču progresivne orijentacije sa snažnim tekstualnim porukama. Izuzetan doprinos u izradi oba albuma nesebično su dali članovi beogradskih grupa Jarboli, Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Veliki prezir, Kriške i Straight Mickey and the boyz. Stuttgart Online su: Bojan Slačala (bas i glas) i Marko Barišić (bubnjevi i glas).


Grupa trenutno objavljuje singl-spotove u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene i do sada su realizovana 4, na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević i Demir Ahmetović. Trenutno su u pripremi i novi singl-spotovi koji će sa prethodnima zajedno biti objavljeni u formi DVD izdanja, kao treći studijski album radnog naziva "Štutgart na vezi".

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..