Klub Resava simboliše centralno beogradsko jezgro u kojem namernici i slučajni prolaznici uvek mogu da čuju dobru svirku i sešne poznatih domaćih muzičara, ali i da plešu uz DJ setove eminentnih gradskih didžejeva. U subotu, 10. januara, po prvi put u Resavi nastupiće supergrupa Plavi ptičić koju čine bivši i sadašnji članovi nekih od najznačajnih domaćih bendova:


Robert Radić – bubnjevi (Veliki Prezir, ex. Love Hunters),
Robert Telčer – električna gitara (Partibrejkers, Veliki Prezir),
Zoran Lekić – električna gitara (Atheist Rap, ex. Obojeni program),
Dušan Ševarlić – bas gitara (ex. Eva Braun i Veliki Prezir) i
Goran Polovina – vokal, akustična gitara (ex. Minstrel).

 

Plavi ptičić redovno nastupa u klubovima širom zemlje, a na repertoaru su najveći hitovi '60tih godina i nezaboravne kompozicije grupa The Beatles, The Rolling Stones, Kinks, The Doors i ostalih rock i pop ikona tog vremena. Kultna postava izvodi kultne hitove - super provod uz supergrupu Plavi Ptičić!

 

Ulaz se ne naplaćuje do 23:30, nakon čega će cena ulaznice iznositi simboličnih 200 dinara.

 

U petak, 9. januara, praznična euforija se nastavlja PURE ORGANIC žurkom koju će prirediti didžejevi Dušan M i Đura, a na repertoaru će biti opus od garaže '60-tih, preko glam-roka '70-tih, novog talasa, elektra '80-tih, grandža, alternative, do nove garaže... Ulaz je besplatan!

 

Svakog ponedeljka, pa i 12. januara, članovi Old Spice Band-a u Resavi priređuju čist R'n'R ugođaj. Sviraju stare, nikad prevaziđene rok hitove '60-tih, '70-tih i '80-tih  godina!


Ulaz je besplatan!


Lep pozdrav!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..