Subota 10. januar, 21h - Popdepresija, Kišobran i Zaokret nastavljaju sa koncertnim poslasticama hrvatskih bendova i kantautora u Kulturnom centru Grad. Ovog puta u pitanju je Denis Katanec, beskrajno talentovani kantautor na čelu bendova Felon i Denis Katanec OKanagan LTD koji nam dolazi u subotu, 10. januara od 21h naoružan samo gitarom i glasom, a bendovski nastup očekujte u mesecima koji dolaze.


Denis kao prvi autor ovog našeg malog serijala u 2015. godini je divan poklon svim ljubiteljima folk/amerikana zvuka koji bi se na srpski možda žanrovski mogao najbolje prevesti kao muzika za njihanje, ljubljenje, ljuljanje i plakanje.


Pored Denisa predstavljamo vam i novi beogradski bend Triko!


Triko je četvoročlani sastav iz Beograda nastao 2013. godine, a čine ga Boris Milanović, Dragan Mihajlović, Marija Đorđević i Milan Bukejlović. U njihovoj muzici prepoznaju se brojni uticaji iz bogate arhive nezavisnog rokenrola: indie pop, post-rock, post-punk... Proteklu godinu Triko  je završio na najbolji mogući način, objavili su svoje prvo izdanje, EP i to na 10" vinilu.
Karte na ulazu 300 RSD


Linkovi:


Denis Katanec (Zagreb)

Triko (Beograd)

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..