Tišina dok muzika svira! Prvi januar u Gradu - promocija novog albuma benda Wooden Ambulance uz lokalnu podršku Dušana Filimonovića, Jovanovića i Benjda. Wooden Ambulance je subotički mnogočlani orkestar i dolaze nam u Beograd za 1. januar! Ne dolaze tek tako, da odrade novogodišnju tezgu jer oni pre svega nisu takav bend.

 

Oni su tu sa razlogom, i to velikim - promovišu sasvim nov treći album "Rough Charms", a KC Grad ekipa od toga pravi specijalno veče toplih pogleda i umilnih zvukova za sve ljubitelje amerikane i folkroka. Nećemo sklanjati stolove iz prostora kako biste se odmorili od možda preagresivne novogodišnje noći, i sa društvom uživali u svirci. Zapamtite: tišina dok muzika svira, a kad muzika zataji, bićete slobodni da razmenite neki trač ili možda postnovogodišnji plač.


Lokalna podrška koja će se svim silama truditi da što bolje najavi veličanstveni Wooden Ambulance biće svima poznati Dušan Filimonović iz benda Went, koji je između ostalih muzičkih poduhvata potpisan kao izvođač i na albumima Wooden Ambulance, simpatični Jovanović koji usred promocije aktuelnog albuma prvenca gospodari domaćim top listama i većini nepoznati, uvek aktuelni, neretko pozitivni, ali za nastup zasigurno nasmejani Benjd iz benda Benjd - nedvosmisleno najpoznatijeg one-man benjda na svetu.


Wooden Ambulance
(americana / folk-rock)

Cena karte 300 rsd

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..