Veliki beogradski koncert grupe Eyesburn benda očekuje nas sutra, 26. decembra, u SKC-u, a dan nakon toga, 27. decembra, bend će rođendan proslaviti i sa novosadskom publikom - u čuvenom Quarteru! Dođite 26.12. u SKC i 27.12. u novosadski Quarter da zajedno proslavimo 20 godina postojanja Eyesburna!

 

U Beogradu ćemo binu deliti sa nama dragim bivšim članovima koji su jako bitni za ono što Eyesburn danas jeste. Na koncertima ćete moći da dođete i do vašeg primerka Eyesburn antologijskog duplog CD-a! Mir i ljubav svima", poručuje Nemanja Kojić - Kojot u jeku priprema za slavljeničke koncerte!

 

Ulaznice za beogradski koncert još uvek su dostupne po ceni od 800 dinara na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima, na blagajni Studentskog kulturnog centra, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Na ulazu u SKC, na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

 

Napominjemo da će beogradski koncert početi tačno u 21:30 i apelujemo na posetioce da dođu na vreme kako se ne bi stvarale gužve na ulazu.

 

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su na svim GigsTix prodajnim mestima po ceni od 600 dinara, dok će neposredno pred koncert, na blagajni Quarter-a, cena ulaznice iznositi 800 dinara. Novosadski koncert je najavljen za 22:00.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..