Akustičarski duo theINVISIBLES u saradnji sa beogradskim IMPACT HUB-om će novogodišnjim nastupom u petak 26. decembra najaviti partnerski projekat HUB ACOUSTIC kojim će aktivno uticati na formiranje, podizanje i promociju beogradske, savremene akustičarske scene. Ideja je da se ovakvom saradnjom, koju Beograd svakako zaslužuje, ali i prilično kaska za svetskim muzičkim metropolama, aktivno utiče na zajedničko delovanje muzičara i umetnika okupljenih oko ove ideje.


Na ovom muzičkom događaju, koji će se odigrati u petak od 19h do 22h, bendu theINVISIBLES će se na sceni pridružiti njihove kolege muzičari, koji će svojim učešćem dati veliki doprinos ovom događaju, ali i budućem projektu. Ovaj jedinstveni događaj imaće dva glavna segmenta koji će se odvijati na dve scene. Prvi segment biće koncertnog karaktera u kome će theINVISIBLES izvesti nekoliko svojih autorksih pesama i nekoliko pesama iz svetskog repertoara savremene akustičarske indie i mainstream muzike. Taj koncertni deo odvijaće se na sjajnoj kamernoj sceni na spratu beogradskog Impact Hub-a.


Nakon kratke pauze, uslediće drugi segment koji je zamišljen kao “jam sassion” u kome će se ovom dvojcu pridružiti i još nekoliko kolega akustičara koji će učestvovati u ovom projektu. Na ovaj način svi učesnici će demonstrirati važnost međusobne saradnje i podrške u ovom važnom muzičkom projetku.


Kako ovaj prvi događaj, tako i razvoj i tok celog projekta, uglavnom će se odvijati u sjajno uređenom prostoru begoradskog Impact Hub-a, savršenom za promovisanje ovakvog kamernog žanra, i to u nekadašnjem, sada potpuno renoviranom, studiju radija Beograd u Makedonskoj 21, što ima jednu dodatnu kulturološku vrednost.


Promotivna cena ulaza je 500 dinara, a u cenu je uračunato i jedno piće.


 Osnovu akustičarskog sastava theINVISIBLES čine Miodrag Kovačević (vokal) i Kostandin Dimitrijević (gitara). Do sada su snimili tri singla (“Bruceremo la luna/Sagorećemo mesec”, “Nella malizia dei sette giorni/U pakosti svih sedam dana" i “It`s Over”), a njihovi bogati nastupi na engleskom, italijanskom, španskom, francuskom i portugalskom jeziku kultnih i manje poznatih pesama pune beogradske lokale u poslednje dve godine.


Impact Hub Beograd je zajednica preduzetnika, kreativnih ljudi različitih profesija i iskustva koji žele da u zajedničkom okruženju ostvare svoje poslovanje kao odgovorni i uspešni biznis od šireg značaja. Kao deo sistema globalne mreže Impact Hub nudi drugačiji radni prostor od običnog, programsku podršku, inspirativno okruženje i različitost. Prvi Impact Hub nastao je u Londonu 2005. godine kao HUB, a danas ta mreža okuplja preko 9,000 članova svaki dan u više od 70 gradova širom sveta.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..