29. novembra u bivšoj Jugoslaviji se slavio Dan Republike, a nostalgične uspomene na taj period evociraće se u subotu u klubu Blue Moon uz najveće ex-yu rok hitove. Svi koji dođu moći će da čuju pesme grupa Zabranjeno Pušenje, Azra, Ekv, Prljavo Kazalište , Haustor, Riblja čorba, Bijelo dugme, Parni valjak, Film, Divlje jagode, Partibrejkers, Atomsko sklonište, Kerber, Hladno pivo, Laki Pingvini, Idoli, Električni orgazam, Šarlo akrobata, Đavoli, Bombaj štampa, Elvis J. Kurtović, Crvena jabuka. Dubioza kolektiv i mnogih drugih.

 

Muziku če puštati dva odlična DJ-a poznata po dobrim žurkama sa domaćom muzikom. Lapac je tu priliku imao nekoliko puta i na main stage-u Beer Festa puštajući te pesme pred stotinak hiljada ljudi, uz svoje standarno veoma posećeno veče Domaće 80-te u KST-u. Šarac je rezident u klubu Blue Moon i radi serijal večeri pod nazivom Rok domačica i on će puštati i novije hitove nastale od 90-ih pa do danas.

 

U Mikseru tog dana svira jedan od najboljih rok sastava iz perioda zlatnih 80-ih sarajevsko Zabranjeno pušenje. Oni tradicionalno na taj dan sviraju u Beogradu. a nakon koncerta će doći na provod i dodatno druženje i slikanje sa fanovima,  

Ulaz je besplatan a klub je otvoren od 22h do jutra Blue Moon se nalazi u Zmaj Jovinoj 4, 50 m od Knez Mihajlove u pasažu za Lotos bar.


video link Dan Republike - Zabranjeno Pušenje
https://www.youtube.com/watch?v=01rI4vMVwdg

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..