Nakon skoro godinu dana pauze Rebel Star se vraća na scenu sa dve nove pesme i najavljuje koncerte 10. oktobra u Bečeju, u Pozorišnom Klubu i 11. oktobra u Klubu Doma omladine Beograda. U Bečeju Rebel Star priprema nešto intimniju klupsku svirku, dok posetioce DOB-a očekuje veći koncert sa specijalnim gostima, novim pesmama, obradama i tonom proverenog materijala!

 

Ulaznice za beogradski koncert po ceni od 400 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i blagajni Doma omladine Beograda. Nepostredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

 

Nove pesme, Ti i ja i Sutra nastale su u kućnom studiju lidera benda, Milana Glavaškog, Big Pink, i kako kaže: Na svetloj straini smo Ti i ja, na tamnoj - pesma Sutra.

 

Veliki i često mistični Nil Jang u antologijskoj pesmi Trasher ima stih I was watchin' my mama's T.V./ It was that great Grand Canyon rescue episode. Decenijama kasnije eksperti, laici i fanovi analiziraju štaje pesnik hteo da kaže: da li je zaista pevao samo o tome kako je gledao na (maminom) televizoru nekuakciju u Velikom Kanjonu ili je to bila metafora za bekstvo od Krozbija, Stilsa i Neša i njihove saradnje,koja je pretila da Jang upotpuno ubije kreativnost. Ili je mislio na nešto skroz drugačije?

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..