Ljubičice su šestočlana rokenrol grupa iz Pančeva, koja Vas poziva na promociju svog novog singla ''Sama'' i koncert u Mikser House-u, u četvrtak, 9. oktobra u 21h. Ovaj bend je tokom prethodnih godinu dana osvojio svojim pesmama brojnu publiku, a zanimljivo je da su svi članovi benda studenti na Muzičkoj akademiji.

 

Nakon nekoliko uspešnih singlova (''Zelim biti fin'', koja je dospela do 3. mesta Diskomera Studija B, ''Imam novi bend''- 2. mesto Diskomera) objavili su prvi album "Ljubičice&Co." 6. juna 2014. za izdavačku kuću Lampshade media iz Beograda. Da se ova grupa posebno ističe nastupima uživo, pokazali su odličnim koncertima tokom promocije albuma, kao i na Exit festivalu i otvaranju Barutane.

 

Ljubičice aktivno izvode materijal sa albuma "Ljubičice&Co.", dok je materijal za sledeći album već u pripremi.
Singl "Sama", koji je takođe izdat za izdavačku kuću "Lampshade media" predstavlja nastavak rada ovog benda započet prvim albumom. Bend se i dalje oslanja na rokenrol zvuk, sa izraženom duvačkom sekcijom tipičnom za Ljubičice. Pesma "Sama" je jedan korak dalje kako u idejnom tako i u produkcijskom smislu.


Spot koji prati singl je uradjen u saradnji sa režiserom Davidom Alićem i predstavlja još jedan pogled na tekst koji su napisali braća Stevanović i Milan Bjelica. "Sama" je snimljena i miksana (analogno) u studiju "Krokodil", a masterovana je u "Wolf Mastering" studiju (Nashville, Tennessee).

 

Ljubičice će u punoj postavi, na najavljenom koncertu u Mikser Houseu, izvesti svoj novi singl ''Sama'', pored  nekih neobjavljenih pesama i materijala sa prvog albuma, kao i neke od pesama koje su obeležile njihov muzički razvoj. Na koncertu će kao gost nastupiti Ivica, koji se publici ovog leta predstavio radijskim hitom "Moram biti bolji".

 

Ulaz je besplatan.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..