Ove nedelje u beogradskom klubu Gun: mladi i talentovani mađarski trio The Immigrants, Jane's Addiction i Arctic Monkeys tribute veče uz bendove Nothing Shocking i The Somethings i psihodelični rok i moderan metal zvuk koji donosi beogradski sastav Consecration.


U četvrtak, 15. maja, u klubu Gun nastupiće mađarski trio The Immigrants. Mladi, neverovatno talentovani i autorski zreli, moćni i ubedljivi uživo, The Immigrants su istočnoevropski odgovor na bendove poput The Killers, Arctic Monkeys, Mando Diao i sl. Nakon fenomenalnog prošlogodišnjeg nastupa na Mikser Festivalu, The Immigrants su ponovo u Beogradu, gradu u kom su snimili svoj prvi album. Podršku nastupu benda The Immigrants pruža novo ime na beogradskoj sceni, Jules Verne - izuzetno zanimljiv slučaj crossovera koji kreće od americane i završava neznano gde, u nekim južnim morima. Predvođeni enigmatičnom Evom Zlatković, Jules Verne će u Gun klubu nastupiti tek drugi put. Pravi ljubitelji muzike biće ponosni što su ova dva benda gledali uživo na samim počecima karijere, koja će i u slučaju The Immigrants i Jules Verne, biti duga i značajna i izvan okvira našeg regiona. Cena ulaznice za ovaj koncert iznosiće 200 dinara i prodavaće se na ulazu u klub.


U petak, 16. maja za ljubitelje Jane's Addiction i Arctic Monkeys nastupaju tribute bendovi Nothing Shocking i The Somethings. Od korena alternativnog roka do njegovog trenutnog zvuka, bendovi spremaju veče puno kvalitetnog zvuka i odlične zabave! "Ovo ne želite da propustite...jer neke stvari se dese samo jednom!" - poručuju članovi bendova. Cena ulaznice iznosiće 200 dinara i prodavaće se na ulazu u klub.


U subotu, 17. maja, posetioce kluba Gun očekuje nastup beogradskog benda Consecration!

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i na svake dve kupljene ulaznice (u pretprodaji), bend poklanja po jedan disk albuma Univerzum zna.Consecration svira mešavinu psihodeličnog roka 70ih i modernog metala karakterističnog za bendove s kraja 90ih prošlog i početka 21. veka.Consecration su za 14 godina postojanja objavili 4 studijska albuma - Aux (2008, besplatan download), .avi (2010, objavio hrvatski Geenger Records), Cimet (2013, Geenger Records) i Univerzum zna (2013, Geenger Records).U Gun klubu Consecration će promovisati dva izdanja objavljena prethodne godine, Cimet i Univerzum zna, kao i neke nove neobjavljene pesme.Univerzum zna je miksao Aaron Harris, bubnjar američkih bendova Isis i Palms, u svom studiju Vista u Los Anđelesu. Mastering za oba albuma je radio James Plotkin u Filadelfiji u SAD.

 

Sav novac od prodatih ulaznica u Gun klubu, Consecration će uložiti u sledeći, peti studijski album Grob (i završni deo Cimet-Univerzum-Grob trilogije) na kome će ponovo raditi Aaron Harris i James Plotkin. Bend planira da se Grob pojavi na jesen 2014.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..