Pozivamo sve koji su voleli grupu Nirvana i Kurta Kobejna da dođu u subotu 05.04. u 19:00 na muzičko druženje u centru Beograda, uz muziku grupe Nirvana izvedenu od strane domaćih muzičara iz Unchained benda. Ponesite svoja sećanja i podelite ih među sobom.


Dvadeset godina od kada je *Kurt Kobejn* krenuo nekim drugim putem obeležava se širom sveta, sa velikim razlogom. Kobejn je po svoj prilici bio poslednja velika istorijska ličnost u rokenrolu, a svojim radom kroz grupu Nirvana je dao revolucionaran novi doprinos ovoj muzičkoj tradiciji. Osim toga, kao ličnost je bio otelotvorenje savremenog duha antikonzumerizma, i kao takav, primer za mnoge koji su kasnije došli.

Unchained bend postoji od 2010 god - ideja o njihovom okupljanju je nastala na grandž večeri u tadašnjem Crazy Horse klubu. U tom trenutku na beogradskoj klupskoj sceni postojao je veliki broj cover bendova koji su imali isti ili sličan repertoar, ali grandža skoro da nije ni bilo. Od tad uspešno i stalno nastupaju svuda, kao naši najbolji predstavnici ovog žanra. “Tribute
To Nirvana” je specijalan program pripremljen samo za ovu jedinstvenu godišnjicu.

Postavu benda čine: Rastko Balunović - vokal, Zlatko Košanin - gitara, vokal, Miljan Đukić - gitara, Dragan Milojević - bas, Živko Grčić - bubanj.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..