Jedan od najpoznatijih bendova inspirisanih Balkanom, Slavic Soul Party, po prvi put u Srbiji nastupa u beogradskom klubu Gun, u četvrtak 27. marta.  Početak najavljujemo za 22 časa. Ulaz je besplatan! Ako ste spremni za dobru zabavu u njujorškom stilu, čeka vas nastup grupe Slavic Soul Party, koji potpuno slobodno meša uticaje balkanske trubačke muzike, sa jazz virtuozošću, fanki ritmovima, dabom ili latino zvucima.

 

 

Nakon obilaska juga Srbije i druženja sa muzičarima iz Vranja, bend počinje svoju evropsku turneju koncertom u Beogradu. Grupa je nedavno objavila svoj 5. album Taketron. Članovi sastava Slavic Soul Party nastupaju i u grupama Kultur Scock, Nate Wooley Quartet, Frank London Klezmer Brass All Stars. U postavi su tromboni, trube, saksofon, bubnjevi, tuba, ali i goč, kao i harmonika, koju svira neverovatni Pere Stan.


Ako ste spremni za dobru žurku u Nju Orleans sreće Balkan preko Njujorka stilu, Slavic Soul Party u Gunu su mesto za odličan provod i mesto gde ćete čuti najmoderniji brass band, koji utabava stazu drugima, kako sa Balkana, tako i iz Amerike.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..