U subotu, 8. marta u beogradskom klubu Gun nastupiće Dado Topić,   muzičar koji je svojim talentom obeležio prostor i vreme u kojem je stvarao. Pred odabranom publikom, sa svojim bendom, izvešće mnoštvo velikih hitova, rok klasika i poznatih balada. "Pozivam sve prijatelje, kolege i fanove dobre muzike da nam se pridruže na intimnijoj klupskoj svirci 8. marta u Gun klubu. Obećavamo odličan provod uz stare i nove hitove." - Dado Topić.

 

- Moja muza je moja potreba da s nekim pričam. Neko napiše esej ili deset knjiga i tako se izrazi, a ja imam tri minuta da ispričam priču koja samo u jednom stihu ima tu težinu i otvara neku igru asocijacija, suštinsku istinu koju prepoznaš u jednom trenutku — Dado Topić.

 

Kratka biografija:Član „Korni grupe”, osnivač „Tajma”, dva puta učestvovao na „Evroviziji”, dobitnik nagrade „Porin” i mnogih festivalskih nagrada, autor muzike „Bolji život”, „Flojd”, balade „Da li znaš da te volim”, „Verujem u ljubav”, član je ONE, organizacije za gladne i ugrožene stanovnike planete, danas ima bend "Time after time".

 

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica, Skadarska 22, i prodavnici ploča Pinball Wizard Records, Makedonska 30. Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 1000 dinara.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..