Nastupom poznatog beogradskog benda Kristali, u subotu 22. februara 2014. godine, sa početkom u 20.30 sati, u Ustanovi kulture Starog grada Parobrod, nastavlja se sezona kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima.

 

Kristali će po prvi put izvesti pesme u novim aranžmanima, posebno spremljenim za nastup u UK Parobrod. Ovom prilikom pesme, “Menjam se”, “Ustani kreni”, “Sasvim sama”,  ljubitelji grupe moći će da čuju u akustičnoj varijanti. Kako sam bend najavljuje, posetioce očekuje potpuno nov šou i ,,šetnja” kroz 20 godina njihove plodne karijere.

 

Partneri u projektu “Amstel unplugged”, UK Parobrod i kompanija Amstel, udružili su se u realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja.

 

Karte možete kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati,  po ceni od 500 dinara. Broj ulaznica je ograničen.


Na Das Boot sceni do kraja nedelje takođe nas očekuje zanimljiv muzički program:

 

Četvrtak, 20. februar od 21.30h, nastup sastava “Loud Gretches”: Uglješa Novaković saksofon, Bane Gluvakov-gitara, Dragan Ivanović-bas i Igor Malešević-bubanj. Vrsni muzičari koji su sarađivali sa najvećim imenima domaće džez, pop i rok scene nastupiće u kvartetu. Uz bogate fank, džez i rok improvizacije predstaviće nam dobro poznate kompozicije u neuobičajenim aranžmanima.


Subota, 22. februar od 21.30h, “Kišobran” i “Das Boot” predstavljaju “PitchVice” i veče hitova. Posle kraće pauze, vračaju se “PitchVice” sa gomilom hitova koji još uvek ne znaju da su to postali i izvođačima koji će se naći na skoro svim relevantnim best of listama. Ulaz na sve programe na sceni “Das Boot” je slobodan!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..