Thom Yorke odabrao Darkwood Dub kao predgrupu! Do EXIT R:Evolucije ostalo je još 7 dana, a već je preko 30.000 ljudi obezbedilo svoje prisustvo na festivalu. Imajući u vidu da je kapacitet EXITa ograničen, pozivamo sve ljubitelje vrhunske zabave da požure i na vreme obezbede svoje mesto na Petrovaradinskoj tvrđavi.


Uzbuđenje raste, a dobroj atmosferi koja se već stvara oko EXITa doprinose i novi izvođači najveće festivalske bine- mt:s Main stage-a. Glavnoj EXIT-ovoj bini priključuju se izvođači koji će mnoge obradovati - GBH, Alice Russell, Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Eyesburn, Bad Copy, Vrelo i Veliki prezir.

 

Dan kada ćemo na jednom od retkih evropskih nastupa videti Atoms For Peace (Exit, 13. jul, subota), biće prilika da u drugačijem svetlu sagledamo i domaću muzičku scenu. Thom Yorke, osnivač Radiohead-a, kao jedan od neprikosnovenih umetničkih lidera savremene generacije pop autora, upravo je odabrao naše Darkwood Dub kao predgrupu za svoj novi projekat.

 

Više u saopštenju u prilogu.
 
Ulaznice za Exit koji će biti održan od 10. do 14. jula 2013. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..