JDX BACKSTAGE 2013 - umetnici, modeli, novinari, glumci vas vode u svoj muzički svet! Četvrti put na Exit festivalu, intimna festivalska oaza zvana JDX Backstage i ove godine predstavlja najatraktivnije učesnike, koji će se svakodnevno smenjivati i svojom muzičkom selekcijom iznenaditi i zabaviti  odabrane goste. Od četvrtka, 11. jula 2013. JDX Backstage vam pruža priliku da osetite festival kao da ste na Jackovoj privatnoj zabavi!

 

 

Slaveći avanturistički duh gospodina Jacka i njegov moto da su dobra muzika i vrhunski viski nerazdvojiva kombinacija JDX Backstage vas poziva na uzbudljive koncerte i neuobičajene muzičke avanture dobro poznatih lica.


JDX backstage predstavlja ekskluzivni DJ izazov! Odabrani prijatelji Jack-a iz sveta umetnosti, medija, filma i mode predstaviće svoj muzički karakter I povesti publiku na nezaboravnu muzičku avanturu!

 

Četvrti put na Exit festivalu, intimna festivalska oaza zvana JDX Backstage I ove godine predstavlja najatraktivnije učesnike, koji će se svakodnevno smenjivati I svojom muzičkom selekcijom iznenaditi I zabaviti odabrane goste.

Nastavljajući ideju prošlogodišnje JDX Supergrupe u kojoj su poznata lica (Sergej Trifunović, Ida Lollobrigida, Katarina Žutić, Andrijana Belović I članovi benda Svina Pod) dobila svoje nove muzičke uloge u jedinstvenom muzičkom poduhvatu, ovog leta pozvali smo nove prijatelje spremne na avanturu da nas zabavljaju svojim ekskluzivnim DJ setovima! Jackovi superstar prijatelji koji su prihvatili DJ izazov su: Slavimir Stojanović, proslavljeni grafički dizajner, vlasnik brenda Futro I autoromota legendarnih albuma iz istorije jugoslovenskog I srpskom rokenrola; Zorana Kostić ikona srpskog modeling I Miša Obradović modni fotograf, koji će svoje različite muzičke senzlibiltete predstaviiti u zajedničkom ljubavnom DJ setu; itd.


Vrata JDX Backstage-a ovog leta otvara MTV kao domaćin jednodnevne žurke dobrodošlice! Prijateljima MTV-a i Jacka predstaviće se bendovi Krš i Stuttgart Online, a u ulogama DJ-eva naći će se Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod i Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub.


Pored kvalitetne I uzbudljive muzike koju ćemo slušati na JDX-u nas očekuje još mnogo razloga za radovanje! Pratite nas na zvaničnoj facebook stranici Jack Daniel’s Serbia I saznajte sve novitete I poslastice prvi!


Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće lociran iza glavne bine.  Pristup JDX zoni je omogućen samoo dabranim I registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..