Epska 3D avantura u bioskopima od 23. maja - Glumci koji su pozajmili glasove junacima nove 3D avanture "Čuvari tajnog kraljevstva" prisustvovaće Supernatural festivalu koji će se održati 21. aprila na Adi Huji. Poznati glumci učestvovaće u kvalitetnom ekološkom i edukativnom programu festivala, i predstaviti sjajno ostvarenje koje u domaće bioskope stiže 23. maja.


Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Marko Živić, Dragan Vujić, Aleksandar Srećković Kubura, Dušica Novaković i Aleksandra Radović učestvovali su u sinhronizaciji filma "Čuvari tajnog kraljevstva", nove epske avanture autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“.

Kompjuterski generisana saga predstaviće "skriveni svet kakav još niste videli", a u borbi koja se odvija svuda oko nas, suprotstavljene su sile dobra, koje štite prirodu, i sile zla koje žele da je unište. Jedna tinejdžerka iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni junaci. Ona mora da udruži snage sa njima kako bi sačuvali njihov i naš svet.

U originalnoj postavci, junacima su glasove pozajmili Bijonse, Kolin Farel, Džoš Hačerson i Amanda Sejfrid.

Sedmi po redu Supernatural festival biće održan 21. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu a na festivalu od 12h nastupaju Dečiji program Hor Čarolija, Minja Subota i Dobrica Erić, DJ Filip, ZAA, DJ Javier Reyes, Kanda Kodža i Nebojša i Block Out. Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđu besplatno a sva prikupljena garderoba biće donirana Crvenom krstu Beograda. Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara Ulazak za roditelje sa decom tokom čitavog trajanja festivala je slobodan.

 

Više informacija na mcf.rs i supernatural.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..