Zaokružen je program velike No Sleep žurke, koja će 11. novembra u Luki Beograd okupiti fanove iz oko 20 zemalja sveta! Program predvode vodeći svetski DJ duo ARTBAT i specijalisti za festivalske završnice Adana Twins, a pridružiće im se zvezda u usponu i hit producent Fred Lenix! Uvod u dugu besanu noć kreiraće Exitovi internacionalni rezidenti, nemački producent iranskog porekla Human Rias i mlada Novosađanka Lanna, koju je EXIT kroz svoj novi Echosystem nedavno lansirao na roster u kojem su Paul Kalkbrenner i David Guetta!

Već 80% kapaciteta glavnog lučkog hangara u maksimalnoj konfiguraciji je popunjeno, a aktuelne cene ulaznica važiće najdalje do 3. novembra, ili kako je već slučaj sa VIP ulaznicama i mnogo ranije, do isteka svakog kontingenta.
 
ARTBAT uživaju status apsolutnih hedlajnera svih festivala, a 11. novembra dolaze kao predvodnici No Sleep žurke! Njihov legendarni Cercle set oduvao je svetsku scenu činjenicom da su nizali samo svoje numere, Mixmag ih je proglašavao Zvezdama godine, a redovno osvajaju titulu Najprodavanijih izvođača na platformi Beatport, koju su potvrdili i prošle godine, zahvaljujući mega-numerama kao što su „Age Of Love“ (Rave Remix), „Horizon“ i „The Best Of Me“ (feat. Sailor & I). Počeli su kao hitmejkeri na prestižnim etiketama Afterlife i Solomunovom Diynamic-u, a od 2021. izdaju za sopstvenu, renomiranu izdavačku kuću UPPERGROUND, za koju su upravo lansirali i novi video singl „Remember“.
 
Dubok, mračan i emocionalno nabijen zvuk donose Adana Twins, koji od svog velikog proboja na svetskoj sceni, kada ih je otkrio Mladen Solomun pre više od decenije, pomeraju granice sopstvenih muzičkih ambicija. Izdanja ovog dvojca takođe su se našla na legendarnoj etiketi Diynamic, od kojih je najviše odjeknuo singl „My Computer“. Niz ostvarenja predstavili su i za berlinski Watergate, od singla „Etah“, do EP-ja „Flower Of Cane“ i „Jupiter“ i moćnog remiksa „Roar“. Njihovi setovi za renomirani Watergate serijal  i kultni Cercle svakako su topla preporuka za zagrevanje za No Sleep noć u Beogradu!
 
Mladi producent i DJ Fred Lenix donosi svoj prepoznatljiv zvuk zasnovan na oldschool technu koji odlučno spaja sa melodičnim elementima. Pažnju je privukao istaknutim singlovima „The Rails“ i „Slave Machine“ za Ellum Audio, nakon čega su usledila EP izdanja „Just A Machine“ za Elevate i „Somewhere“ na prestižnom lejblu Truesoul Records čiji je osnivač Adam Beyer, kao i saradnja sa dvojcem ARTBAT na singlu „Dreamcatcher“. Njegov rad podržali su velikani svetske elektronske scene, među kojima su Maceo Plex, Tale Of Us, Pan-Pot, Solomun i mnogi drugi.
 
Nemački muzičar i producent iranskog porekla Human Rias upisao se prošle godine u istoriju EXIT festivala kao jedini DJ koji je otvorio i zatvorio Dance Arenu, i to na spontani zahtev publike, odmah po završetku nastupa dvojca ARTBAT! Jedan je od članova Exitove porodice, nedavno je za EXIT Soundscape predstavio upečatljivi singl „I Can Feel You“, a imao je priliku i da nastupi na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu u okviru EXIT Echosystem showcase-a.
 
Još jedno ime koje na veliku No Sleep žurku stiže pravo sa Amsterdam Dance Eventa je prva potpisnica Exitovog sveobuhvatnog centra za razvoj talenata Lanna, koja je na EXIT festivalu prvi put nastupila sa samo 13 godina! Prošle godine je postala najmlađa producentkinja ikad koja se našla na prestižnoj Beatport Top 100 Progressive-House listi, a danas iza sebe ima nastupe sa nekim od najvećih muzičkih zvezda, među kojima su Paul Kalkbrenner, Bonobo, Nina Kraviz, Amelie Lens i Indira Paganotto. Upravo uoči ADE-a postala je novo ime u rosteru čuvene Marije May, muzičke agentkinje jedne od najuticajnijih svetskih agencija Creative Artists Agency (CAA), koja sa svojim timom vodi neke od najvećih svetskih zvezda, kao što su David Guetta, Paul Kalkbrenner, The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Lee Burridge i mnogi drugi.
 
Ulaznice su dostupne na sajtu No Sleep festivala, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online. U ponudi se nalaze regularne i VIP ulaznice, po promo cenama od 1.990 i 3.990 dinara, a aktuelne cene regularnih ulaznica važe najkasnije do 3. novembra do kraja dana, ili ranije, do isteka zaliha!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..