Početak ludih letnjih svirki u Beogradu najaviće predstojeći FESTIVAL LETNJIH NOTA, koji će se održati u subotu 22. juna od 19:30 sati u Dorćol Placu. Najduži dan u godini obeležiće prava letnja muzika odnosno muzika za sve generacije i sve senzibilitete: za klince i one nešto starije, za romantike i one koji vole nešto brži ritam, pop, rock, disko, tropski ritmovi... Na samom početku programa nastupiće najmlađi – Master Blaster Band, koji čine najtalentovaniji polaznici istoimene škole rocka. Oni će izvoditi najveće hitovr rok muzičkog pravca, pop hitove 80-ih, 90-ih godina, ali i najveće hitovi današnjice, elektronskog zvuka u bendovskim aranžmanima.

Sledi pop-rock-disko hor Džet klok, sa numerama koje su obeležile disko, pop i rok eru kod nas. Kako zvuče pesme EKV-a, Boni M-a, Bitlsa, grupe Kvin...u horskom izvođenju?

Konačno, festivalsko finale je rezervisano za legendarni bend Đura i Mornari i njihove neprolazne hitove koji će dovesti tropske krajeve baš tu gde im je i mesto - u vreli centar Beograda. Garantovana je odlična zabava, vesela atmosfera i dobro raspoloženje, kao i uvek na koncertima momaka koji zanaju da podignu publiku.

Cena ulaznica u prtrodaji u Dorćol Placu je 500 dinara.

Festival organizuju Tangram Centar, Touchsound i Dorćol Plaz  uz podršku Organizacije proizvođača fonograma Srbije.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..