Kako saznajemo, Ben Klock je za svoj dolazak na Foam Fest imao poseban zahtev. Osim toga što neće biti pene prvi dan festivala, slavni DJ i producent zatražio je da stage bude postavljen tako da za vreme nastupa bude u nivou s ljudima. Verujemo da će se to posetiteljima više nego svideti. Rezident berlinskog Berghaina, najpoznatijeg underground kluba na svetu, nastupiće pred nekoliko hiljada ljudi na beogradskom Foam Festu, u četvrtak 27.Avgusta.

 

Foam Fest će se ove godine održati od 27. do 30. Avgusta, te će posjetitelji moći da uživaju u 3 dana i 3 noći odlične muzike i to sve na plaži. Organizatori Foam Festa su nakon 7 godina odlučili da presele festival pod otvoreno nebo, na savsko jezero Adu te za tu priliku izgrade poseban stage i to na vodi.

 

Uz Ben Klocka, na techno četvrtku, nastupiće Christian Varela te najveća imena regionalne techno scene - Petar Dundov, Dejan Milićević, Mladen Tomić i još mnogi drugi.


Ulaznice su podeljene u 5 paketa od kojih paket 1 uključuje samo ulaz na festival, dok drugi paketi uključuju i smeštaj i obroke u restoranu.
Paket 1 čini trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke i iznosi 21 eur.


Više informacija potražite na stranici festivala OVDE


Ulaznice se mogu kupiti online putem DD tickets online trgovine
 
Kako je izgledao Ben Klockov nastup na ovogodišnjem Awakeningsu: OVDE
 
Line up za ostale dane festivala: Freemasons, Funkerman, Niki Beluci , Sonique, Stanton Wariros, Sick Individuals, Rosske, Cavin Viviano i mnogi drugi

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..