Penušava promocija! Svetski slavna britanska muzičarka Sonique nastupiće na predstojećem, sedmom po redu Belgrade Foam Fest Music festivalu koji se održava od 27-30. avgusta ove godine na Adi Ciganliji. Vlasnica Brit muzičke nagrade, poslednji album, pod nazivom "Sweet vibrations" izdala je 2011. godine i od tada ništa novo nije snimala, sve do početka jula ove godine.

 

Singl na kojem popularna Britanska pevačica trenutno radi biće premijerno predstavljen posetiocima ovogodišnjeg Foam Festa, i biće to jedna od retkih prilika da pesmu svetske mega zvezde prvi čuju upravo posetioci festivala.

 

Na tri stejdža, od kojih će glavni biti instaliran u samom jezeru, nastupiće brojne svetske zvezde i najbolji di džejevi današnjice, a publika će u ražnim žanrovima muzike moći da uživa celih 72 sata bez prestanka.

 

Koliko je interesovanje za ovaj muzički festival govori i podatak da su već na hiljade kompleta karata prodate van granica Srbije, a očekuje se da će ovo biti jedan od najposećenijih događaja ove vrste.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..