Domaći DJ-evi i specijalni gost iz Italije - U letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75, u subotu 25. jula 2015. godine, sa početkom u 18 časova, održaće se jednodnevni festival „Techno Drive“, u organizaciji „Route 011“.


Ljubitelji elektronske muzike moći će da uživaju u dvadesetočasovnom tehno maratonu, na kojem će nastupiti veteran beogradske tehno scene Boža Podunavac, internacionalno poznati producent i DJ Dejan Milićević, kao iSpeedy, mladi beogradski DJ i producent, koji je za kratko vreme osvojio domaću tehno publiku.

 

Pored domaćih veterana i mlađih snaga, na sceni će se naći i specijalni gost iz ItalijeJacopo Ferrari. Njegove trake se puštaju u najboljim klubovima širom sveta i jedan je od najperspektivnijih DJ-eva i producenata  na italijanskoj sceni. Istakao se 2012. godine, kada je, posle odličnih kritika od strane DJ-eva poput John Aquaviva-e i Pirupa-e, pet puta zaredom objavljivao materijale pod okriljem jedne od najboljih italijanskih izdavačkih kuća „Natura Viva“, koja je proslavila mnoga sada internacionalno poznata imena iz sveta dj-inga (Dubfire, Oxia, Format B, Nicole Moudaber, Oliver Huntemann, Sam Paganini i Carlo Lio). U januaru 2014. godine, njegovo izdanje „Limp Lamp“ se našlo među favoritima Beatport portala, puštano je na Ibiza Global Radiju i podržano od strane svetski poznatih producenata kao što su Richie Hawtin i Marco Carola. Nastupao je sa svetski popularnim imenima, a među njima su i Jeff Mills, Maceo Plex, Len Faki, Alan Fitzpatrick, Danny Daze, Mathias Kaden, Audio Injection, Tommy Four Seven, Alex Bau i Marc Broom.


Za warm up su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković iIvan Radojević, tehno dama Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović, dok će na after party-ju muziku puštati Concrete DJz, ekipa poznata po „tvrdom“ zvuku, zatim “Belgrade Afterhours” dvojac Mancha i Dj Mark Panic, kao i Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.


U okviru festivalabiće organizovana interaktivna izložba umetničkih radova kreativnog centra „Bizzare Bazzare“ koji okuplja mlade umetnike. Na samom događaju nekolicina njih će se baviti oslikavanjem murala, street art-om i grafitima.


Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestimaDD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznicepo promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.


Video najava: ovde

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..