Drugo po redu takmičenje među neafirmisanim izvođačima pop, rok i rep muzike počinje u septembru, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da se prijave za učešće putem obrasca na sajtu Music Test-a ili facebook stranice. Cilj ove manifestacije, koja će se održavati u prostorijama Doma omaldine, jeste da omogući svim talentovanim ljudim da iskažu svoj potencijal i to u, na ovim prostorima, nepravedno zapostavljenim muzičkim žanrovima.

 

Najbolji izvođačis plasiraće se u finale koje će se održati u decembru 2015. godine, a na putu do finala predstoji im sedam uzbudljivih audicija!

 

Što se tiče nagrada, organizatori su velikodušno odlučili da ne zapostave ni jedan od pomenutih žanrova, te će iz sva tri muzička pravca biti odabran po jedan autor koga očekuje nagrada u vidu snimanja spota i albuma.

 

Požurite sa prijavama! Srećno!

 

Manifestacija Music Test dobila je podršku Grada Beograda i više organizacija, kao i podršku muzičara: Sajsi MC, Miša Aleksić (Riblja Čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Miroslav Živanovć Pile (Alisa) i mnogih drugih.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..