Dance Paradise stage ove godine sa još jacim programom i mocnijom produkcijom! Magicni dragulj prošlogodišnjeg Sea Dance festivala, bina koja je okupila sve strastvene klabere i ljubitelje elektronskog zvuka, Dance Paradise stage ove godine donosi još bolji i bogatiji line up, zajedno sa unapredenom produkcijom, koji ce pored domacih i regionalnih imena.


Stejdž će biti biti dodatno ojacan sjajnim internacionalnim izvodacima u cijim diskografijama se nalaze neka od najuspešnijih izdanja elektronske muzike.

 

 

Smeštena na plaži, uz šum talasa, okružena plavetnilom neba i mora, Dance Paradise stage je postao sinonim za mesto najbolje letnje zabave, ne samo na Jadranu, vec i u Evropi, koju ovog  jula nikako ne smete propustiti.

 

Zahvaljujuci ostvarenoj saradnji festivala sa brojnim renomiranim produkijskim i izdavackim kucama, jedna od najlepših plaža na Jadranu, od 15. do 18. jula, pretvorice se u jedinstveni evropski centar savremene plesne muzike i medu prvim potvrdenim imenima izvodaca ugostiti predstavnike cuvenog americkog muzickog kolektiva Crew Love: cuveni DJ dvojac Soul Clap,  Pillow Talk, i DJ-a Nick Monaco, kao i predstavnike popularne muzicke platforme i globalnog brenda TheSoundYouNeed: DJ zvezde Bondax, TCTS, StarSlinger, FKJ. U narednim nedeljama listi izvodaca na Dance Paradise bini pridružice se i mnoga druga sjajna imena elektronske muzicke scene.

 

U cetvrtak 16. jula, sve ljubitelje dugotrajnih žurki i svitanja na Dance Paradise bini ocekuje mancesterski bass DJ i producent TCTS, koji je pažnju javnosti privukao odlicnim singlom „Hands“. Portal Beatport nazvao je ovo izdanje „tajnim oružjem bass muzike“, svrstavajuci TCTS-a rame uz rame sa velicinama kao što su Machinedrum, Nathan Fake i Gang Colours. Istog dana, a takode iz Mancestera, nastupice DJ i producent, te ultimativni remiks majstor Star Slinger, prepoznatljiv po hvaljenim remiks izdanjima zvezda kao što su Duke Dumont, London Grammar, Jessie Ware, Ellie Goulding, Gold Panda i Kendrick Lamar. U plesni raj 16. jula dolaze izaslanici muzicke familije Crew Love, u kojoj su priznati producenti okupljeni radi širenja uni-verzalne ideje ljubavi! Ovaj specijalni tim za budenje najfinijih emocija, cine hvaljeni bostonski DJ dvojac Soul Clap, troclani kalifornijski bend PillowTalk i „Frisco-disco“ DJ Nick Monaco.

 

Trece veceri festivala 17. jula nastupice dva vunderkinda, Adam Kaye i George Townsend, poznatiji pod imenom Bondax! Sporom i zavodljivom verzijom house muzike, tope publiku od Arktika do Antarktika u hipnoticnom plesu, kao stvorenom za topao pesak Jaza izmedu nožnih prstiju. Veštinu da punim vokalima i balearskim melodijama održe konstantnu plesnu magiju ispred sebe, medu prvima je prepoznala cuvena mentorka mladih talenata, BBC radio-zvezda Annie Mac, a vec im se predvida karijera ravna onoj koju danas uživaju Disclosure. Na listi muzickih inovatora na ovogodišnjoj Dance Paradise bini, nalazi se i zvezda u usponu FKJ aka French Kiwi Juice. Parižanin koga vec nazivaju predvodnikom novog talasa francuske
elektronske muzike, velikim koracima stice internacionalnu slavu kroz izdanja kao što je EP „Take Off“. Izrazito traženi nastup ovog „one-man-band“-a, tokom kojeg FKJ uz semplere, svira još gitaru, bas i klavijature, zakazan je u petak 17. jula!

 

Ulaznice se prodaju po cenama od 5990 za Exit festival, te 3990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za samo 6990 dinara na sajtu www.exitfest.org. Paketi koji pored ulaznice sadrže prevoz i smeštaj na oba festivala, mogu se pronaci na sajtu www.exittrip.org.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..