Zaječarska Gitarijada, koja će se ove godine održati od 29. jula do 1. avgusta, nastavlja da Vas obaveštava o svojim aktivnostima, kojima pokušava da na najbolji mogući način promoviše sve ono što će doprineti  očuvanju jedine Rock manifestacije, koja u prvi plan stavlja mlade i neafirmisane demo bendove, koji se bave Rock muzikom. Uoči izlaska svog prvog albuma "Treća armija trećeg sveta", koji je nagrada za titulu Pobednik 48. Gitarijade sa teritorije Srbije, subotički sastav "D ZOO" objavio je spot za numeru "Inkognito".

 

U ovoj numeri im gostuje pančevački sastav Iskaz, ali i još neki gosti koje ćete prepoznati u spotu. Scenario za spot osmislio je frontmen benda Filip Budanović, scenograf je Vladimir Vučić, snimatelji Jene Apczi i Danijel Hegediš, dok je za režiju i montažu bio zadužen Mihajlo Popov.

 

Album prvenac, čije je snimanje nedavno završeno u studiju “Blaze” u Beogradu, a  čiji je izdavač Ustanova Gitarijada Zaječar, živom svirkom biće promovisan 14. marta u Domu omladine u Beogradu, kada će Gitarijada imati celodnevnu promociju, u okviru Guitar Art Festivala.

 

- Link za spot INKOGNITO: ovde

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..