Zvuk najboljih žurki na Ibici stiže u beogradski klub Kult ovog petka, dok je subota u znaku melodic techna! Ovog petka, 17. novembra, beogradski producent i DJ sa internacionalnom karijerom Mene donosi zvuk Ibice u Kult, a njemu se za DJ pultom pridružuju Peter Portman i Bullet. Mene-ova karijera i popularnost su u usponu, a već sada ima rezidenture u tri kluba na Ibici – Pacha Destino, Lio i Eden, dok redovnu podršku dobija od strane najvećih imena svetske scene, Jamie Jones-a, Loco Dice-a, Marca Carole, The Martinez Brothersa, Michael Bibija, Joseph Capriatija. Pokrenuo je i lejbl TOZLA, svoju platformu za tech house, hip-house, hip-hop i techno sa mračnim groove-om.

Na dancefloor Kulta donosi svoju jedinstvenu fuziju hip-hopa sa techno i house zvukom, koju mnogi nazivaju hip-house.

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je neko ko je sve više involviran u svetsku muzičku scenu, promovišući kombinaciju starog i novog zvuka, stvorivši fuziju energije i emocije, uz pažljiv odabir house i techno muzike. Svoju produkciju potpisuje pseudonimima Petru i Little, a njegova najzapaženija izdanja podržana su od strane Umeka, Wax Worxa, Sam Paganinija.

Setovi beogradskog producenta i DJ-a Bulleta sastoje se iz odabira raznih oblika house, minimal i micro žanrova, dok svoju produkciju razvija u smeru minimal i micro house zvuka, a prva izdanja beleži na Brosh Records i Not Allowed lejblovima.

Subota 18. novembar rezervisana je za allnighter DJ i producentskog melodic techno dvojca Innēr Sense, koji čine Filip Fisher i Nino Čelebić.

Ujedinjeni zajedničkom strašću prema muzici, Filip Fisher i Nino Čelebić udružuju svoje ideje, znanje i iskustvo pod jednim imenom – Innēr Sense, vođeni željom da otkriju nepoznate puteve ovog kreativnog sveta i istraže nove dimenzije između podsvesti i realnosti. Njihova izdanja dobila su podršku svetskih artista kao što su Joris Voorn, Innellea, Fideles i Armin Van Buren.

Sreda 22. novembar donosi još jednu KULT:R žurku i nastupe MNVB, Secret Guset i Janka, dok je u petak 24. novembra na programu Supermarket klub showcase, uz njihovog rezidenta Ragana i domaćina Nemaxa i gostovanje talentovanog producenta i DJ-a Priku-a, jedne od glavnih figura jugoistočne evropske elektronske scene. Subotu 25. novembar zaokružiće svojom muzičkom selekcijom Danilo Kas, Iva Arifaj i NMNJ, dok će se u četvrtak 29. novembra na poslednjoj KULT:R žurci ovog meseca za DJ pultom naći Nexie, Illusory i Nikola Mihailović.

Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 5, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..