Drugstore, Macadam Mambo i Floating Bstrd udružuju snage i otvaraju novi klub u Beogradu 3. i 4. novembra - Beograd ovog vikenda dobija novi klub - KARMAKOMA. Prostor koji je do sada bio poznat kao letnja bašta kluba Drugstore dobija novo ruho i donosi programski obrt na noćnoj sceni Beograda. iza ideje stoji tim kluba Drugstore, osnivač Macadam Mambo lejbla, Sacha Mambo i čuveni grafički dizajner iz Beograda, Marko Vuleta Đukanov, poznatiji kao Floating Bstrd. Beograđani Drugstore poznaju kao hram andergraunda. Sa svojih pet bina publici pruža utisak da su od partija do partija u drugom klubu.

Sada, jedna od tih pet bina započinje solo karijeru kao KARMAKOMA i u tome će joj programski pomoći naslušani Sacha Mambo, osnivač Macadam Mambo lejbla iz Liona koji više od deceniju predstavlja jedno od najuticajnijih imena na francuskoj andergraund sceni. Njima se u ovoj akciji pridružuje i Marko Vuleta Đukanov, grafički dizajner čiji se radovi nalaze na zidovima i u galerijama i prodavnicama ploča širom sveta.

Od ovako moćne ekipe se očekuje mnogo, od savršenih plakata, još boljih bukinga do potpuno novog enterijera, a da su odmah ubacili u petu brzinu govori i program za mesec otvaranja koji su objavili u celosti i koji donosi mnogo beogradskih premijera, kao i reprize nekih od nezaboravnih nastupa koje je Drugstore video.

Na žurci otvaranja vas očekuje novopečeni ugostitelja Sacha Mambo uz dvojicu Italijana, Francesca Farfu i Stevea Pepea. Drugu noć otvaranja nosiće Holanđanka Mayo i jedan od Drugstore-ovih omiljenih didžejeva nove generacije, Matej Rusmir. Vikend otvaranja je veoma ujednačen kada je reč o klupskom zvuku tako da očekujte mnogo hausa, trensa, i EBM-a.

INSTAGRAM @karmakoma_belgrade

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..