Blndr i Silosi u subotu 18. novembra donose ekskluzivnu žurku na kojoj će nastupiti Henry Saiz, jedan od najtraženijih progressive i melodic producenata u proteklih deset godina. Španski genijalac vraća se nastupima posle nekoliko godina pauze tokom kojih je vreme uglavnom provodio u studiju, radeći na novom materijalu koji će publika u Silosima čuti među prvima na svetu. Za domaću podršku biće zaduženi naš veteran Bokee i mladi i perspektivni Hobin Rude. Veoma ograničen kontingent od samo 300 ulaznica za najbrže fanove kvalitetnog zvuka, u prodaji putem cooltix.rs po ceni od 1800 dinara. Saizov specifičan zvuk ukorenjen je u klupskoj muzici osamdesetih sa širokim spektrom uticaja poput synth-popa ili progresivnog rocka.

Njegova muzika je uvek bila ispred svog vremena, od hvaljenih albuma "Reality Is For Those Who Are Not Strong Enough To Confront Their Dreams", "Reality Addendum", do audio-vizuelnog projekta "Human", trilogije "Digital Mirages", kao i brojnih singlova, remiksa, kompilacija i saradnji sa drugim umetnicima, koje je objavljivao za etikete kao što su Renaissance, Global Underground, Bedrock, Last Night On Earth, Suara, i na svom sopstvenom Natura Sonoris lejblu. Saiz je globalno prepoznat i po raznovrsnim umetničkim poduhvatima – od alijasa Hal Incandenza do projekta H.Haze, kao i kroz brojne remikse vodećih prog autora.

Od Argentine do Japana gde nastupa pred desetinama hiljada fanova, prepričava se njegov kultni back2back set sa Hernan Cattaneom na zatvaranju Exitove Dance Arena, a domaći fanovi pamte još i njegove live nastupe sa bendom u Luci Beograd!

Specijalna veza koju Saiz ima sa ovdašnjim fanovima biće ovog puta obeležena na jedan krajnje ličan način uz Funktion One zvuk i nestvaran prostor u kojem će španski maestro predstaviti neke od novih himni za godine pred nama.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..