Jedan od omiljenih beogradskih klubova DOT, ove subote 02.10. otvara sedmu sezonu, uz rođendansku žurku Kid Kimija, lokalnog izvođača koji briše žanrovske granice kada je di-džejing u pitanju. Tim povodom, za proslavu svog jubilarnog 30. rođendana, Kimi je spremio specijalan lineup, koji čine njemu dragi ljudi sa muzičke scene, kao i di-džejevi sa kojima nije često sarađivao, a sa kojima je oduvek želeo da na svom omiljenom danceflooru napravi sjajan party!

Te večeri za di-džej pultom će se pored slavljenika smenjivati Ales - predstavnik stare garde di-džejeva koji je na sceni skoro tri decenije, Dee koja je svoju muzičku karijeru započela puštajući house, a kasnije je počela da koketira i dub-tech i techno zvucima, Dejan Nedeljković - polovina dvojca Trip & Tics, di-džej koji nije vezan za jedan muzicki pravac već za muziku koja pokreće neobuzdani energetski rollercoaster, DJ Eye - jedan od predstavnika generacije koja je začela beogradski klabing, Marko Milosavljević - jedan od miljenika domaće klupske publike i strastveni kolekcionar ploča čija pozamašna zbirka vinila ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, Neša Spin koji je aktivno učestvovao u stvaranju domaće andergraund scene početkom 90-ih i SMT#nG kojeg odlikuje vrlo prepoznatljva i energična selekcija, uz trud za predstavljanjem sopstvene muzičke širine, dok kroz svoj rad stalno podseća da je moguće napraviti hibridnu muzičku ekskurziju.

Klub DOT otvara novu sezonu u subotu, a isto veče u ponoć pada i moj rođendan. Zahvaljujem se klubu na prilici da proslavim rođendan i di-džejevima koji će upotpuniti ovaj događaj. Za pultom će se naći di-džejevi sa kojima nisam puno puta radio, ali kad smo radili, uvek je bilo super. Prethodnih godina smo mnogo više žurki planirali, ali se nekako nisu uvek sve kockice poklapale, tako da se sad pojavila idealna prilika da svi budu na istom mestu. Svi ste pozvani i nadam se da se vidimo. Živeli! - izjavio je Kid Kimi na svojim društvenim mrežama ovim povodom.  

Sedma sezona kluba DOT od sledećeg petka donosi dobro poznat koncept r'n'b žurki Cherry on Top, dok će se subotom smenjivati izvođači koji predstavljaju elektronsku muziku u punom sjaju.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..